Met de BRITTEN ACADEMIE organiseren we activiteiten, naast onze orkesten en het Brittenconcours, die muzikaal talentontwikkeling bevorderen en ondersteunen.

INSPIRATIE LEZINGEN


Dit jaar starten we met een serie Inspiratie lezingen voor muziek docenten. Deze lezingen hebben als doel de muziek docenten te inspireren met kennis die ze toe kunnen passen in hun lespraktijk. Tevens dienen de lezingen als ontmoetingsplaats voor docenten waar kennis kan worden gedeeld en samenwerkingen kunnen worden gestart, …..of gewoon om inspiratie op te doen.
Silvia van der Grinten
De eerstvolgende Inspiratie Lezing vindt plaats op zaterdag 7 oktober a.s. vanaf 14:00 uur in de Stadkamer in Zwolle (Zeven Alleetjes 1a).

Sylvia van der Grinten, violist, vioolpedagoog, docent en hoofd van de Strijkersafdeling van het ArtEZ Conservatorium, geeft een lezing met als titel: 'Hoe je de jonge beginner kunt ontwikkelen tot een talentvolle speler'.De lezing duurt tot ca 16:30 uur. Aansluitend is er gelegenheid om na te praten.We vragen een bijdrage van € 10,- per volwasse en € 5,- per student/jongeren t/m 18 jr (te voldoen aan de zaal). Aanmelden kan via de rode knop op deze pagina.


Wij zien uit naar uw komst.


Stichting Benjamin Britten Orkesten