Concerten Windesheim verplaatst naar 5 september
08
jul

Concerten Windesheim verplaatst naar 5 september

Vanwege slecht weer geen concerten op 9 juli

Net als u, verheugden wij ons enorm op het openluchtconcert van het Britten Jeugd Strijkorkest op Landgoed Windesheim op donderdag 9 juli. Nu de weersvoorspellingen aangeven dat het behoorlijk gaat regenen, hebben wij helaas moeten besluiten zowel het concert van 16.30 als van 19.30 uur te verplaatsen. Dat wij onze bezoekers een uur in de regen moeten ontvangen, vinden wij geen prettig idee. Concertbezoekers die kaarten kochten voor deze concerten, zijn inmiddels per e-mail ingelicht.

Beide concerten worden verplaatst naar:

zaterdag 5 september 2020
Locatie: Landgoed Windesheim
Aanvangstijden: 16.00 en 19.00 uur

De andere concerten binnen onze Zomertour ’20, op 10 juli in het Nationale Park de Hoge Veluwe en op 11 juli op Landgoed Singraven, vinden gewoon doorgang. 

Uw huidige tickets (eventueel ook incl. een bestelde ‘Borrelbox’) blijven geldig voor deze nieuwe datum. Wij hopen dat u op 5 september in de gelegenheid bent. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt het volgende doen:

  • Uw tickets laten omzetten voor een van de concerten op zaterdag 11 juli (om 16.00 uur of om 19.30 uur) op Landgoed Singraven (bij Denekamp). Stuur een e-mail met uw verzoek naar: publiciteit@hetbritten.nl
  • U kunt ons vragen uw tickets te vergoeden (met aftrek van administratiekosten). Stuurt u dan een e-mail met uw verzoek naar: publiciteit@hetbritten.nl.

 Wij hopen op begrip voor dit besluit en verheugen ons erop u op 5 september te ontvangen op Landgoed Windesheim. 

Terug